1

Téma: Fallout 3 a pul

Ahoj.

nevim jestli tu jeste nekdo chodi od doby co sel marty do duchodu, ale stejne to tu hodim:

moje nova hra, odehrava se v postapokalyptickem svete, halvni hrdina Márty (cista nahoda, tenhle se mnou chodi do tridy)  prezije jadernou valku ve svem krytu ale kdyz z enho vyleze, je polapen, okraden a znasilnen jednim Fritzlem, ted se probouzi na "miste cinu" a touzi po pomste smile

Download:

http://www.uloz.to/8762806/fallou-35-rar

2

Re: Fallout 3 a pul

No... je to docela děs... chápu že je to naprostá prvotina a že sis na tom jen zkoušel práci v ags ale sou věci na kterejch sis mohl dát opravdu víc záležet. Třeba obrázky si mohl zpracovat alespoň na úroveň žáka prvního stupně základní školy nebo mě tam sralo že hned na začátku nasbírám milion předmětů a pak o nich vůbec nemám přehled. Celkově se mi to hrálo hrozně na pýču taky kvůli tomu nesmyslně nepraktickýmu retro ags ovládání. Stejně sem to nakonec celý nedohrál protože sem si potom přečetl čtimě kde stálo že musim bejt starší 40 let. Tak sem urychleně zavolal mámu a pod jejím dohledem tu hru smazal. Škoda... snad tu hru za 20 let dohraju.

PunBB bbcode test

3

líbí se mi tvůj odpovědný přístup wink

4

Zkusil bych to, ale to ovládání mě odradilo