1

Téma: S fety nejsou žerty

http://www.youtube.com/watch?v=eosKJC6ToQE

Krátkometrážní komedie o dnešní mládeži. Celý projekt byl hotový za dva dny, včetně natáčení. Byla to naše první zkušenost s natáčením filmu a užití efektů v něm. Zvuk je místy špatný, tak to prosím berte s rezervou. Myslím si, že na první projekt to není vůbec špatné! smile

Nejvíc mě štve ten zvuk, ale nebyl čas na předabování. Příště už to bude jenom lepší. Celý to je improvizace, tak od toho nečekejte žádný zázraky. Snad se bude aspoň trochu líbit.

2

Re: S fety nejsou žerty

tak nato že je to prvá praca tak je to dobré,aj som sa zasmial smile ale naozaj ten zvuk nasere miestami som nerozumel ani kokot... ale držím Vám prsty a prajem kopec nápadov do buducna.

3

Pro zacatek dobry :-) Ten zrzavej Denis je hrozna ryba! haha, stejne je plastova! big_smile

Já sem Mengele a nesnášim všechny lidi, Hitloš to byl lidumil ten by vraždil jenom židy !

4

Bylo to natočený za jedno odpoledne. A pak sestříhaný za 4-5 hodin. Nebyl čas, protože to potřebovali do čtvrtka mít odevzdaný. Ale jak říkám je to čistá improvizace a hlavně prvotina. Teď už víme čemu se do budoucna vyvarovat. Třeba ten zvuk fakt byl vysranej, ale na to předabování nebyl čas. Hudba taky podle mě byla zvolená dobře, bylo to hlavně aby jsme se zasmáli. A pak mě napadlo to sem hodit abych viděl jaký budou reakce. Určitě známe horší filmy i se scénářem! big_smile Jinak díky za komenty! smile

Naposledy upravil: Nanook (8.4.2011 02:43:52)

5

Nanook napsal:

Bylo to natočený za jedno odpoledne. A pak sestříhaný za 4-5 hodin. Nebyl čas, protože to potřebovali do čtvrtka mít odevzdaný. Ale jak říkám je to čistá improvizace a hlavně prvotina. Teď už víme čemu se do budoucna vyvarovat. Třeba ten zvuk fakt byl vysranej, ale na to předabování nebyl čas. Hudba taky podle mě byla zvolená dobře, bylo to hlavně aby jsme se zasmáli. A pak mě napadlo to sem hodit abych viděl jaký budou reakce. Určitě známe horší filmy i se scénářem! big_smile Jinak díky za komenty! smile

si rad za 2 coments ???? hat tak dobre

HARDCORE WILL NEVER DIE, BUT YOU WILL !!!

6

Tož haluze sis vlastně vypsal sám wink Zapomněls ještě na originalitu, ale chápu že kvůli "domácáku" se vám nechtělo vymejšlet pracně něco lepšího.

7

Ten čůrák maďarskej: Jsem slušnej víš? A každá odezva je pro mě cenná! Už abys dostal BAN a lezl jenom na Alíka!
Unstoppable: Díky...bylo to sfouknutý narychlo, tak tam nějaká inspirace je zřejmá. Příště to bude lepší. smile

8

Mně osobně se to líbilo, na rychlou prácičku je to docela prdel.

9

co je to za iracionální píčovinu.?

AXE fuck ya cunt.!