1

Téma: Hodnocení a pokurvená kritika

do prdele, to není možný, že ve filmový sekci sou samý nuly! takže to tu dávám jako nouzový topic, a vyjádřete svoje retardovaný názory o téhle již legendární mrdce!

10,1/10

+ zmlácení Adama
+ drž hubu!
+ ZMRDE!
+ kozí chlup
- nedostatečně vyděšený deSade
- málo propracovaný řešení cígošů

Naposledy upravil: LSD (25.7.2011 14:09:58)

ZMRDE!

2

Re: Hodnocení a pokurvená kritika

Ty vole dej si pohov. Nemusí se to za každou cenu všude hemžit tvýma příspěvkama!!

Ach, život je tak trapný, Bože,
Jak uprdnutí do soulože!!

3

to co tu dělám je nezbytný minimum wink starý forum s destroyem a hordou malých zmrdů bylo jiný žrádlo

ZMRDE!

4

Jaj ty píčo viděl jsem ten film jak za střízliva ale nejlepší je si dát pořádný brko, fakt to má dobrý dejství, nejvíc mě fascinuje pěna v pivě a zmrzlina, to jsem se málem zechcal. Dal jsem si fakt kvalitní maso teda hulení a jako ten kocen mě doddělal, co bude pokračování? Jinak co mi teda chybělo žádný baby, to už u destroje filmu jsou kočky i na víc nocí....

destroj kouří psa a márty kočku...

5

Tak dnes mi kamarád řikal, že v Liberci, v ultra-levicovym klubu Azyl byla pořádána veganská párty a promítání ZNK filmů .. To je zneuctění !!

Já sem Mengele a nesnášim všechny lidi, Hitloš to byl lidumil ten by vraždil jenom židy !

6

Pro mě nejlepší Řezníkův filmovej počin, kterej si čas od času pustim.Drž hubu je nejvtipnejší záběr z filmu (rovný kšilty co prskaj sou opravdu k smíchu) a pak samozřejmě otec a synek.

7

já už si ho pouštím z dvdčka smile

8

chce to víc tlustejch dětí!