1

Téma: Starý pecky

Až na pár kultovních adventur v Mortyho topicu se mi zdá že tu snad nikdo nepaří starý pecky, a to se mi zdá že jsou snad i zábavnější než ty nový hry. Pro mě jsou totální kulty třeba
Lost Valley, Icewind Dale, Brány Skeldalu, Prokletí Eridenu, Eye of Beholder, Dungeon Master nebo perfektní stará Zelda.

No a k tomu jsem si v srpnu koupil čínskou 8-bitovou napodobeninu NES ke který mám teď už asi 80 různej her. Z mejch nejoblíbenějších co určitě některý budete znát jsou třeba Contra, Donkey Kong, Mario, Mario world 2, Ninja Turtles 2, Chip a Dale, Adventure Island nebo Kick Master.

A potom jsem častym koukáním na Angry Video Game Nerda získal jakousi zálibu v paření naprosto nehratelnejch sraček jako jsou právě od Rolfa slavný Top Gun, Home Alone 2, Friday the 13th, Ghost Busters nebo Adams Family.

Co vy? Taky paříte nějaký starý mordy nebo ste zakysli už jen na novejch pařbách?

Naposledy upravil: moukey (28.4.2011 10:21:37)

2

Re: Starý pecky

Většinou už jen nový, ale umím si občas vytáhnout starý Playstation 1 a pářnout něco na něm. Taky mě docela sere že kámoš rozbil starou vietnamskou konzoli na kazety, to by byla paráda největší. Prostě Mario, pak takový dobový útěk z vězení, tanky, mortal kombat a dalšímch tisíc "999999999 in one" kazet, škoda že je to už hrozně málo k sehnání. Kde jsi to sehnal ty Moukey?

3

Tyvole tak občas se slezem a dáme Starcraft po síti, někdy Diablo II. To sou pro mě dost starý hry a přesto pekcy největšího kalibru! Taky mám rád adventurky jako Neverhood. Playstation jsem prodal asi před pěti rokama, ale nejvíc jsem na měl pařil Spidermana, NeedFotSpeed a hlavne Destruction Derby RAW! Jo a vlastně všecky Resident Evil, co na playstation vyšli. Vynikajici hry, ach ach.

http://img573.imageshack.us/img573/460/uroboros2big.png

4

Nové hry jsou podle mě už docela bez fantazie, krátké a na dnešní neomezené možnosti docela na píču. Věci jako Icewind Dale II, Diablo II, Unreal Tournament, Soldier of Fortune a mnoho dalších a starších her. Na PS 1če jsem profářil své dětství. Celkově přestávám novou scénu sledovat, protože ji jednak nerozchodím big_smile a taky mi nic moc neříká, samozřejmě čas od času výjde nějaká experimentální záležitost, kterou si rád zahraju viz. Machinárium.

5

V té době kdy ty hry byly aktuální tak jsem je zbožňoval, ale když jsem se zkoušel k nějaké vrátit tak už mě to moc nechytlo. V současnosti hraji Fallout 3 a už jedu kolem 30 hodin a to jsem tak ve 2/5 hry.

6

Pařil sem většinu kultovních her svojí doby, pár vypečenejch kousků mam i v originále (Duke Nukem 3D, Dungeon Master, C&C: Red Alert, apod.), ale cca rok zpátky sem hrál pár her, který mi v tý době unikly a sou fakt peckový - např. Jagged Alliance 2 a Wizardry 8, obě od kanadský firmy SirTech, kterou založili dva původem český bráchové Sirůčkovi .) Pařby jak svině, žádná nová hra mě takhle nevcucla

Na PS One sem mastil Crashe Bandicota, Syphoon Filther a výše řečenýho Spidermana..Her bylo víc ale ted si nevzpomenu. Každopádně me tyhle kultovky braly:-D

Sáně Šestizabiják

8

Typekk napsal:

V té době kdy ty hry byly aktuální tak jsem je zbožňoval, ale když jsem se zkoušel k nějaké vrátit tak už mě to moc nechytlo. V současnosti hraji Fallout 3 a už jedu kolem 30 hodin a to jsem tak ve 2/5 hry.

Celá serie Fallout je naprosto geniální! Teď se mi nechce zapínat 3ku, ale taky jsem na tom nechal tak šedesátku. Na New Vegas mám teď kolem třiceti.
Líbí se mi hry, které mají do detailu propracovanej příběh, svět, historii atd. Proto mě tak chytl Resident Evil nebo Fallout. Pak si pročítat dějovou linii, postavy, prostě paráda :-). Tomu já říkam nerdství! big_smile

http://img573.imageshack.us/img573/460/uroboros2big.png

9

Fallout je nejlepší! Nedávno sem ho rozehrál znova,mam karmu -1000 a nikdo se se mnou nechce bavit.

Zabiješ-li jednoho, jsi vrah, zabiješ-li tisíce, jsi přemožitel, zabiješ-li všechny, jsi BŮH.

10

Atopos napsal:

škoda že je to už hrozně málo k sehnání. Kde jsi to sehnal ty Moukey?

Hele přímo konzoli sem koupil od jednoho nerda tady z Liberce asi s 6ti kazetkama za 250, potom sem postupně přikupoval hry od lidí co sem se poptal. Máš pravdu že k sehnání je to nejvíc na hovno ale nevim kde bydlíš a jestli tam máte nějakej větší vietnamskej pavilon tak by to tam mohli mít.

11

jestli shanite nesky tak na to srat, lepsi je stahnout emulator a koupit joypad... wink

Du cestou zla - stejně jako Hitla s patkou, du cestou zla - stejně jak šli pitva s hrobkou!
http://paprix.netuje.cz/vozejk.gif

12

master of lobotomy napsal:

Na PS One sem mastil Crashe Bandicota, Syphoon Filther a výše řečenýho Spidermana..Her bylo víc ale ted si nevzpomenu. Každopádně me tyhle kultovky braly:-D

Hehe Crash a SF maximálně!! Trojku jsem žral. smile Na Playstationy mám i kopu originálek. Strýc v tý době jezdíval do Ruska a tam se jely nejvíc černý obchody s PSone hrama - vypadalo to jak originál, ale nebylo a ještě to mělo i exklusivní ruský dabing - třeba mi dovezl Mumii, nebo Harry Pottera a tam všechny postavy včetně ženských namlouval jeden rusácký chlap, takže to bylo docela komické.

moukey napsal:

Hele přímo konzoli sem koupil od jednoho nerda tady z Liberce asi s 6ti kazetkama za 250, potom sem postupně přikupoval hry od lidí co sem se poptal. Máš pravdu že k sehnání je to nejvíc na hovno ale nevim kde bydlíš a jestli tam máte nějakej větší vietnamskej pavilon tak by to tam mohli mít.

Bydlim v Břeclavi a tam máme vietnamců jak nasranejch, ale buď prodávají jenom hadry, nebo kšeftujou v hernách. Díval jsem se i na aukru a tam taky nic moc. Našel jsem tam origo NES ale k tomu zase nebylo vůbec nic a shánět joyák a kabely dodatečně se mi nechce. Asi to tak možná udělám jak říká tady Paprix, že si sosnu nějaká emulátor a budu to hrát přes to. Ale to už to nebude to pravý atmo. big_smile

13

na Baldur's Gate 2 nic nemá!!!!

14

P4priX napsal:

jestli shanite nesky tak na to srat, lepsi je stahnout emulator a koupit joypad... wink

to potom ztrácí to nostalgický kouzlo big_smile

15

moukey napsal:

to potom ztrácí to nostalgický kouzlo big_smile

tak sorry no, nevedel sem ze ste az takovy nerdi big_smile ne fakt, jak mas v ruce joypad a cumis do toho, bude ti to jedno wink

Du cestou zla - stejně jako Hitla s patkou, du cestou zla - stejně jak šli pitva s hrobkou!
http://paprix.netuje.cz/vozejk.gif

16

Jako na svoji první hru na compu vzpomínám na RAYMANA, ta mě chytá aj dneska!! Pak sem si samo frčel na Crashovi, mortalkombat NFSkách a takových kultech!!

Ach, život je tak trapný, Bože,
Jak uprdnutí do soulože!!

17

Kdysi na základce jsem dostal playstation a tomu crashe trojku. Většinu ostrovů jsem odemknul ještě ten den. V té době jsem chodil spát max. kolem půlnoci ale u crashe jsem vydržel až do ranních hodin.

18

Jednoznačně Tekken 3 a THPS 1 na plejstejšna 1 !!!

19

Tekken 3 největší vražda!

20

Tekken 3 každopádně. Ale nikdy se mi nepodařilo odemknout toho posledního zmetka. big_smile

21

Myslíš toho doktora, co se sotva postaví na nohy? big_smile

22

s flaškou v ruce a pojďme big_smile to byl geniální nápad i když hrát za něj bylo slabší.

23

Uměl jsem za něho nějaké fatality, dalo se s tím docela drtit. big_smile

24

Toho doktora otevřeš, když dohraješ tekken force a získáš všechny klíče... Čili 3x dohrát. Jinak Tekken je moje top na PS!

"Death is the solution to all problems" (Joseph Stalin)

25

Jo Tekken je klasika.. než sem získal toho dědka, tak sem to hrál kotel dlouho big_smile
Jinak teď v tejdnu mi kámoš do školy dones Tekkena s emulátorem a teď to paříme ve škole, když je volno na kompu big_smile i v dnešní době je ta hra pořád TOP! smile

http://i53.tinypic.com/317bjwk.jpg