Téma: SWD
Toto je podtopic, kde se můžete vyjádřit k fousáčově vedlejší tvorbě >> SWD (Sewadee)
Kdo z vás zná, ten zná, kdo nezná může zčekovat bio a ostatní věci na oficiálním SWD webu
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Toto je podtopic, kde se můžete vyjádřit k fousáčově vedlejší tvorbě >> SWD (Sewadee)
Kdo z vás zná, ten zná, kdo nezná může zčekovat bio a ostatní věci na oficiálním SWD webu
První SWD amatérskej videoklip k titulnímu songu "Bereš To Vážně?" stejnojmenýho alba, které vyjde v létě 2011....
pro mě jednoznačně jeden z nejlepší real raperu co čechy můžu nabídnout..
Klip mě potěšil, text také tak. Dvacet palců nahoru. SWD diktuje!
uplnej souhlas se všim co se tu už řeklo. A doufám že na nový desce bude mít Řezník nějakej 'real' featuring.
JE to dobrej Track!! Moc se mě líbí ![]()
Zas sem se nudil a dumal, co od SWD ještě není na ytb. A ejhle - subjektivně jeden z nejpovedenějších tracků Rumburk City 2010 ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=9u_dWGZ0frk
A když už jsem byl v tom, tak ještě Namyšlenost pro pult, i když už tam je oficiální.
http://www.youtube.com/watch?v=zGk8YY8zPa4
zdar fousaci, uz nejak vis kdy vypustis to novy album? zaujal me klipek a sem zvedavej na dalsi pecky...

Zbývá ještě dost práce, brzy se dozvíš datum vydání a je v plánování už i křest...
zdar fousaci, uz nejak vis kdy vypustis to novy album? zaujal me klipek a sem zvedavej na dalsi pecky...
srát na album, raději kdyby DeSád natočil klip KUŘÁÁÁK!!! (kvůli tobě a tvýmu zasranými songu mi ted vsechno mizi v cígách, kvuli nim uz jsem tyden nenakrmil papouska a kdyz jsem uz nemel místy co bafat, tak jsem jsem musel udupat a smotat sousedovic kotě, abych si mohl zapalit a vyskulovat aspon kožíšek.mmm)
Nové SWD CD - Bereš To Vážně? JE VENKU!
Stahuj na SWD Webu nebo Bereš To Vážně? CD Download
je to dobrý, těšim se na křest
pocuval som zatial iba raz, ale vyzera to byt evrgrín. podrobnejsie mozno neskor.
ma to super zvuk. booklet mi pride skor trapny ako vtipny, ale nezavdacis sa vsetkym. :-)
kazdopadne pocut v tom kopu prace, nie je ti luto len tak to zadarmo slahnut na net?
pocuval som zatial iba raz, ale vyzera to byt evrgrín. podrobnejsie mozno neskor.
ma to super zvuk. booklet mi pride skor trapny ako vtipny, ale nezavdacis sa vsetkym. :-)
kazdopadne pocut v tom kopu prace, nie je ti luto len tak to zadarmo slahnut na net?
Někdo by si to koupil a stějně by to hned někam uploadnul, takže není co řešit. Správnej fanda podpoří koupí origoše i přes to, že si to stáhnul!
Nás tu neskutečně sereš ty ![]()
Album je HIT, už mám nějaký tracky jako aspiranty na šlágry . Jen proč má každý track jiný bitrate? Holčičí party mi nevadí a booklet nádherně podtrhuje název samotného alba. Komu se nelíbí,...bere to moc vážně.
Mám v plánu pár (4) jich dát na ytb, tak kdyby to byl problém, píšu včas, aby se to mohlo stopnout ![]()
Naposledy upravil: Unstoppable (7.10.2011 21:22:03)
Čtěte novej rozhovor! http://www.facebook.com/note.php?note_i 1558028479

po case: album sa mi zda furt lepsie a lepsie.
vadi mi trocha viac hosti, s vynimkou fudyho su aj tak vzdy iba do poctu.
co ma ale irituje je ucast slovenskych typkov, ti to slusne sabotuju. ich text som uhadol asi po 2 sekundach, jedno klise za druhym. plus ich stokarsky imidz, co ti jebe? :-D songy s nimi musim preskakovat, neda sa inak.
po case: album sa mi zda furt lepsie a lepsie.
![]()
vadi mi trocha viac hosti, s vynimkou fudyho su aj tak vzdy iba do poctu.
co ma ale irituje je ucast slovenskych typkov, ti to slusne sabotuju. ich text som uhadol asi po 2 sekundach, jedno klise za druhym. plus ich stokarsky imidz, co ti jebe? :-D songy s nimi musim preskakovat, neda sa inak.
Heh, u mě přesnej opak! Beru to za největší pecky!
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.