Téma: Votvírák !
Tak co prasata plánujete někdo navštívit tento festival v Mílovicích na kterém hraje i sodoma gomora (17:30) ???
Naposledy upravil: knizerohan (31.5.2011 16:51:55)
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Tak co prasata plánujete někdo navštívit tento festival v Mílovicích na kterém hraje i sodoma gomora (17:30) ???
Naposledy upravil: knizerohan (31.5.2011 16:51:55)
Myslíš Milovice?! ![]()
Vím, že jsme už o tom někdy "debatovali", ale mohl by mi někdo přiblížit datum atd. ?

Asi tam s partou vyrazime. Tam je sranda:-D
No, kromě Sodomy je tam samej popík, skáčko a pičoviny. Ale třídenní fest za 150 je furt krása, i když to budou dohánět pivem za čtyři pětky. Doufám že se tam sjede co nejvíc sodomistů, at šamponci viděj jaká hudba vládne.
Až do Pičovic se mi nechce, jel jsem tam minulý rok na Metallicu, a ta štreka mi stačila..
No, kromě Sodomy je tam samej popík, skáčko a pičoviny. Ale třídenní fest za 150 je furt krása, i když to budou dohánět pivem za čtyři pětky. Doufám že se tam sjede co nejvíc sodomistů, at šamponci viděj jaká hudba vládne.
Srat na pivo za 4 pecky. Prehodis zlataka v petce pres plot :-D
Na 2 noci mi votvírák jistí 1L Alpy a 8L vínka
takže pivo jebaT !!
Yap, kdyz bude nouze tak je tam Tesco:-D
Tak co zmrdi, kdo bude na votviraku?
Byl jsem tam minulej rok. Ukrutná akce. Bohužel tam letos nedorazíme. Ted o vejkendu slavěj 2 kámoši 20 takže nebudou finance. Každopádně přijít o Sodomu na votvíráku mě vskutku sere.
Přípomínám změnu - Sodoma Gomora vystoupí už v pátek a to od 18:30 !
Neskutecnej narez vcera na Votviraku, dopyci:D
budu nejake fotky,videa?
jo, bylo to megakrutý ! nějaký záznamy máme a fotky snad budou ofišl ! každopádně dík všem co tam dorazili !
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.