Téma: Sweet Team
Nový tracky! http://soundcloud.com/sweet-team
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Nový tracky! http://soundcloud.com/sweet-team
Na tuhle partičku si pamatuju ještě ze starýho fora,ale kromě One of a kind mě tehdy nic nevzalo.Nový valy sem si však zařadil mezi nejlepší.Hlavně Ruined castle,Meet you in the nebula a Dark isolation mě dostávají.
Jo, One of a kind je pekelnej track a novy jakbysmet ! Ruined Castle je top !
Já si upřímě zamiloval black pudding protože je taková správně vyfetovaná a je z toho cejtit takovej hrozně temnej nádech to mam rád ! a samozřemě taky již zmiňovanej Ruined Castle
Jako sweet team je skvělej. Moje best bylo vždy One of a kind a braces and ponytails
ty nový mě ovšem moc nenadchly ..
Jako sweet team je skvělej. Moje best bylo vždy One of a kind a braces and ponytails
tak vis co, s tim sweet teamem to je tak ze do kazdyho tracku se musis zaposlouchat, me se to ze zacatku vubec nelibilo, ale pak sem si to s odstupem casu pustil a zamiloval sem si to...je to neco novyho a podle me je to minimalne hodne zajimavej projekt
DannyJuggla napsal:Jako sweet team je skvělej. Moje best bylo vždy One of a kind a braces and ponytails
tak vis co, s tim sweet teamem to je tak ze do kazdyho tracku se musis zaposlouchat, me se to ze zacatku vubec nelibilo, ale pak sem si to s odstupem casu pustil a zamiloval sem si to...je to neco novyho a podle me je to minimalne hodne zajimavej projekt
ja přece neřikam nic proti sweet teamu .. jenom rikal ze me ty novy moc nevzali ..
Hovno.. aj ty nový jsou geniální... Všechno od Sweet teamu je skvělý...
Sweet Team vládne ! The last laugh je podle mě naprosto nejvíc vyjetá !
hele nema nahodou nekdo stahnuty vsechny tracky od nich ? jestli by mi to pls nekam upnul....
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.