1

Téma: Rigor Mortiz – Až na věky

Album Rigor Mortiz - Až na věky … je dnes už taky kultovni záležitost ! Autorem je Deph,album vyšlo v někdy v roce 1997 a o 7let později vyšla reedice. Album se nese v zahrobním duchu s textama o depresích,smrti... Pro mě to je srdcovka pač sem natom začínal aji bych řekl,že to album je nadčasový páč aji po těch letech mě to furt baví. Ty texty sou fakt skvělý !

V noci lezu z krypty a otvírám hroby dneska je tu jeden novej jeho máma brala drogy a hobby jeho táty bylo pít piva jak vody, jednou se blížily ty krvavý hody, synáček nikdy neznal coby byl dítě ulice, rodiče na něj srali, chtěl jenom pomstít se ...(Hřbitovní Kvítí)

Tracklist:
1. Intro (Povídky Ze Záhrobí)
2. Vyděs Mě
3. Rigor Mortiz
4. Černá Kronika
5. Čísla
6. Smrtelný Zlo part I.
7. Věříš?
8. Na To Vám…!
9. Hřbitovní Kvítí
10. Stane Se
11. Beznadějnej Svět
12. Ďáblovo Dítě
13. Dokonalej Zločin
14. Paranója
15. Smrtelný Zlo part II.
16. Noc Oživlých Mrtvol
17. Pro Všechny M.V.P.
18. Outro (Odpočívej V Pokoji / Sebevražedný Sklony)

Bonusovky:

19. Den Poté
20. Černá Kronika (Elipsy Kruhu mix)
21. Dokonalej Zločin rmx
22. Level 9 feat. Germ / Harvey Dent

Naposledy upravil: Rozparovač (4.2.2011 11:33:55)

2

Re: Rigor Mortiz – Až na věky

Rigor Mortiz je KULT !

"Drž hubu, kurva, neber do huby majk,
co je mi kurva po tom že má Tafrob hadry Nike?
Přesně takhle neměl hip hop nikdy dopadnout,
že buzny budou rapovat vo tom, jak se oblíknout"

3

Jo, tohle album je hodně dobrý a hodně atmosférický.. Kato by mohl oprášit své Rigorovské alterego (po opravení svých zubů, samozřejmě), myslím že by vytvořil dobrý věci. Jak ukázal u Dezorientu pořád má co říct a pořád má skvělou lyriku, což je super.

4

Určitě jedna z mějch nejoblíbenějších českejch desek!! KULT JAK SVINĚ!

http://i53.tinypic.com/317bjwk.jpg

5

Stydim se ale ještě jsem ji neslyšel :X... Ale myslim, že se o ni zminuje i nejakej USA rapper ne? Ale nevzpomenu si kdo. Mám toho ted hodně na poslouchání z RnS fora big_smile... Kazdopadne kdybyste nahodili link byl bych vděčný.

"Death is the solution to all problems" (Joseph Stalin)

6

Mošna napsal:

Stydim se ale ještě jsem ji neslyšel :X... Ale myslim, že se o ni zminuje i nejakej USA rapper ne? Ale nevzpomenu si kdo. Mám toho ted hodně na poslouchání z RnS fora big_smile... Kazdopadne kdybyste nahodili link byl bych vděčný.

No brzo určitě album nahodim na rns .. jinak jak řikáš, že se o Rigor Mortizovi zminuje i nějakej USA rapper.. tak jestli myslim to samé, tak se o tom zminuje Bonez Dubb z AXE MURDER BOYZ v treku OLD GIRL.. tam je tohle a třeba to je to samí, co myslíš ty.. lol

"Rigor mortis is makin' your whole body all frail so stale"

Jinak to ale určitě neni zmínka o Katovi lol protože Rigor Mortis je latinsky a znamená to něco jako tuhá smrt, tuhost smrti a je to prostě když je mrtvola, který po několika hodinách stuhnou třeba končetiny tak, že se nedaj dát do jiný polohy.. tam tim je myšlena ta tuhost a prostě to se označuje jako Rigor Mortis aspoň pokud vim lol a kdyžtak na wiki nebo tak o tom určitě něco najdeš..

Naposledy upravil: Russell (5.2.2011 02:37:33)

7

Russell napsal:
Mošna napsal:

No brzo určitě album nahodim na rns .. jinak jak řikáš, že se o Rigor Mortizovi zminuje i nějakej USA rapper.. tak jestli myslim to samé, tak se o tom zminuje Bonez Dubb z AXE MURDER BOYZ v treku OLD GIRL.. tam je tohle a třeba to je to samí, co myslíš ty.. lol

Jinak to ale určitě neni zmínka o Katovi lol protože Rigor Mortis je latinsky a znamená to něco jako tuhá smrt, tuhost smrti a je to prostě když je mrtvola, který po několika hodinách stuhnou třeba končetiny tak, že se nedaj dát do jiný polohy.. tam tim je myšlena ta tuhost a prostě to se označuje jako Rigor Mortis aspoň pokud vim lol a kdyžtak na wiki nebo tak o tom určitě něco najdeš..

Myslíš posmrtnou ztuhlost? big_smile

http://img573.imageshack.us/img573/460/uroboros2big.png

8

jo, Posmrtné ztuhnutí

Jinak se nebojím říct, že jde možná aji o nejlepší českou fošnu)

9

Uroboros napsal:
Russell napsal:
Mošna napsal:

Myslíš posmrtnou ztuhlost? big_smile

Jo jasný.. blbě sem to formuloval lol tyhle věci znám hlavně z toho, že hodně sleduju CSI: Las Vegas a tam se tyhle výrazy často objevujou..

10

Dopíči, a já čůrák zas čumim, že tohle existuje. KURVA!))))
Super)))

11

Prago union,Rigor Mortiz,ChaozZzzzz =dobrá tvorba.

Nevěřit žádné kurvě.

12

Nazdar Nemate toto CD niegdo na Predaj v slušnom stave (LEN ORIGINAL!!!) z 1997...Ak mate Ozvite sa.Berem hnet.

13

dickmanxxx napsal:

Nazdar Nemate toto CD niegdo na Predaj v slušnom stave (LEN ORIGINAL!!!) z 1997...Ak mate Ozvite sa.Berem hnet.

neseženeš, ale kdyby náhodou tak dam víc

seru na podpis

14

V době kdy u nás frčel Lunetic a podobný sračky, nahral Deph na vlastní naklady něco co mě posadí na prdel i po tolika letech !
Kultovka !!!
...ještě že u nás má dneska koncert smile

15

winni napsal:
dickmanxxx napsal:

neseženeš, ale kdyby náhodou tak dam víc

taky. ja to shanel a nikdo to nema a kdyz jo tak si to ceni jako diamant ty vole

16

Nauč sa písať a nespamuj.

17

Nazdar Jamer ,Neseženu co???                                              http://img249.imagevenue.com/img.php?im … 3_35lo.jpg                                                                                              Moja zbierka  Rigor Mortiz : Original z 1997 , Reedicia z 2004 ,Kazeta z 1997     Vela štastia pri zhanani....

18

Kde si to sehnal ? yikes   čumim jak kreten...

http://www.abload.de/img/aahhwn.gif

19

Kolid si za to dal?)) btw gratulace

20

Pěkná sbírka ! Dokup ještě triko

http://boombox.cz/shop/

21

Nazdar Moky, jamer, Rozparovač, za toho Rigor-a Mortiz-a som dal presnych 50eur....A zohnal som ho tak ,že som nanho čital na jednom fore recenziu a napisal som jednemu typkovi že či ho nahodou nema alebo nevie zohnat,on my odpisal že ma original z 1997 a že mu mam napisat svoju ponuku,napisal som mu kolko mu za to dam,dojednali sme sa,stretli a pekne z ručky do ručky-on mi dal cd ,ja jemu kešš a bolo...Vela štastia pri zhanani Chalani....

22

dickmanxxx napsal:

Nazdar Moky, jamer, Rozparovač, za toho Rigor-a Mortiz-a som dal presnych 50eur....A zohnal som ho tak ,že som nanho čital na jednom fore recenziu a napisal som jednemu typkovi že či ho nahodou nema alebo nevie zohnat,on my odpisal že ma original z 1997 a že mu mam napisat svoju ponuku,napisal som mu kolko mu za to dam,dojednali sme sa,stretli a pekne z ručky do ručky-on mi dal cd ,ja jemu kešš a bolo...Vela štastia pri zhanani Chalani....

A co když to nechci shánět, co mě popřeješ?

http://img573.imageshack.us/img573/460/uroboros2big.png

23

dickmanxxx napsal:

To jde...ja si dal inzerci na Bbarak a na par podobnejch shopů, psal maily ruznejm hudebnim shopum a sledoval takovej bazar cds a nic .)

24

Tak zdravim bratia wink
Onoho casu som bol v Piestanoch v kupeloch a spolubyvajuci, kamos mal 2 kazety: Offspring-Americana, a tento tu! big_smile
TO boli casy hehe, dodnes na to spominam, ale k veci.
Tiez by som si chcel zohnat aj ked copy hocijake, len aby som mal tie pesnicky. Ste niekto ochotny to hodit/poslat ako .zip??? Pripadne linknut to?

25

Rigor vyslovuje jak důchodce