1

Téma: seriály ?

Tak co ? Já osobně The Simpsons, Dexter, Family Guy, ULICE:D , South park atd.;)

"Drž hubu, kurva, neber do huby majk,
co je mi kurva po tom že má Tafrob hadry Nike?
Přesně takhle neměl hip hop nikdy dopadnout,
že buzny budou rapovat vo tom, jak se oblíknout"

2

Re: seriály ?

Předběh si mě. A moc si se nepředal teda big_smile...
Tak oblíbený seriály jsou : Chuck, Star Wars: The Clone Wars, Supernatural, Sons of Anarchy no a pak se s radostí podivám na BTT,HIMYM,Kancl,Dr.House,Dexters a ty animovaný kulty big_smile.
Asi by toho bylo víc ale ted si nevzpomenu.

"Death is the solution to all problems" (Joseph Stalin)

3

Simpsoni - největší kult, vyrostl jsem na tom, ale poslední série jsou velice na hovno a už to prodlužují jen kvůli prachům
South Park
Big Bang Theory - tohle zvlášť doporučuju, žádný díl mě zatím nezklamal
HIMYM
My name is Earl - na toho jsem narazil nedávno a je to geniální
dřív Family Guy - teď už mě zas tak nebere, dost se tam opakují joky

4

Samozřejmě sjíždim všechno co bylo řečeno a ještě bych dodal výbornej seriál Breaking Bad.

PunBB bbcode test

5

Na CHucka jsem zapoměl,dřív jsem na to čuměl jen kvůli Sáře, ale teď mě baví i děj)) a na Dr.House nevim jaxem mohl zapomenout!

"Drž hubu, kurva, neber do huby majk,
co je mi kurva po tom že má Tafrob hadry Nike?
Přesně takhle neměl hip hop nikdy dopadnout,
že buzny budou rapovat vo tom, jak se oblíknout"

6

Bratstvo neohrozených

HARDCORE WILL NEVER DIE, BUT YOU WILL !!!

7

ugly americans cool co jsem objevil díky tomuto foru

8

Metalocalypse! A taky Star Trek : Nová generace big_smile

Naposledy upravil: polda98 (4.2.2011 21:55:15)

9

Seriály sou taky moje obrovská úchylka.. na filmy nekoukám tak často, ale seriály sjíždim furt..
Naprostej kult a top seriál ever je pro mě DEXTER .. najíždim to pořád dokola a nemůžu se toho nabažit.. dokonalost největšího kalibru!!! ať už je šestá sérka kurva lol

Jinak pak sem si hodně oblíbil Ugly Americans a po I.sérii už v tom cejtim víc jak v South Parku, kterej mě ale samozřejmě taky hrozně baví pořád!

Krutej seriál je taky The Walking Dead a už se nemůžu dočkat na novou sérii.. a to samí Eastbound & Down.. na to sem narazil díky tomuhle foru a určitě patří mezi top seriály.. you're fucking out!

No a ještě bych zmínil že sleduju a nebo sem viděl a mám rád seriály : How I Met Your Mother, Prison Break, King of Queens, Big Bang Theory, Simpsons, Futurama, Breaking Bad, Freaks and Geeks, Crime Scene Investigation, Dr. House, Underbelly.... no těch seriálu sou hrozný mraky kurva smile neni nad dobrej seriál..

Naposledy upravil: Russell (4.2.2011 21:54:45)

http://i53.tinypic.com/317bjwk.jpg

10

Znáte seriál Malá Velká Británie? Já sice neviděl ani jeden celý díl a ten specifický anglický humor taky moc nemusím, ale dělají si tam prdel z černochů, postižených, teplých a celkově z takových záležitostí, že některé scénky umí pobavit. Je toho kopa na youtube, ale jak říkám, těch dobrých scének je o dost míň než těch trapných.

11

O tom seriálu sem slyšel lol ale neviděl sem ho nikdy.. ale docela rád bych se kouknul.. mě třeba anglický seriály nebo filmy nevaděj a ten humor nemusim vždycky třeba, ale nejsem proti.. RED DWARF je naprostej kult (a zapoměl sem ho napsat vejš lol)
Jen jedna věc mi vadí.. dřív sem na to koukal s dabingem na ty anglický snímky, ale v poslední době už si potrpim jen na originál s titulky (prakticky u všeho) no a mám v sobě alergii na anglickej přízvuk.. strašně mě sere! a proto radši koukám na americký seriály..

12

Atopos napsal:

Simpsoni - největší kult, vyrostl jsem na tom, ale poslední série jsou velice na hovno a už to prodlužují jen kvůli prachům
Family Guy - teď už mě zas tak nebere, dost se tam opakují joky

Ty vole však všechno už bylo v Simpsnech smile tak co bys chtěl... ale ty nový díly se taky daj... a FG zase vymejšlej kapustňáci smile

Momentálně to mám takhle:
Četnické Humoresky, Family Guy, South Park, American Dad, Simpsonovi, Ugly Americans... himym a podobný vůbec

Du cestou zla - stejně jako Hitla s patkou, du cestou zla - stejně jak šli pitva s hrobkou!
http://paprix.netuje.cz/vozejk.gif

13

Jo, tu Británii jsem viděl, nejlepší 2 postavy z toho filmu jsou ten vozíčkář a jeho opatrovník big_smile
PunBB bbcode test PunBB bbcode test

14

Klasicky : The Simpsons, South Park, Futurama, Red Dwarf, Himym, BBT, My name is Earl, Ugly americans, Friends a tak dále.. Ale to co tu ještě nezaznělo : Robot Chicken; geniální seriál natočenej pomocí různejch figurek a podobnejch sraček, ve formě krátkejch skečů. Božskej humor.. no prostě doporučuju.

Šířit déro, to je hlavní pravidlo, tak mi všichni slušňáci volízněte kadidlo!

15

BBT, South Park, Dexter, Ugly Americans, Simpsons a pak nějaký seriály z videcesky... třeba Legend of Neil.. ten mě dostal..

16

Big Bang Theory,Dexter,The Simpsons,My name is Earl.
Dále mě bavil Prison Break a ted'kon bohužel ujíždim na ordinaci v růžové zahradě.......vim sem čůrák.

Naposledy upravil: knizerohan (17.4.2011 18:59:12)

Nevěřit žádné kurvě.

17

knizerohan napsal:

ted'kon bohužel ujíždim na ordinaci v růžové zahradě.......vim sem čůrák.

Na to se prý všichni povinně dívají ve vězení.

Naposledy upravil: coxox (5.2.2011 09:41:03)

18

Chaacha tak to pro ty vězně může být větší trest než doživotí.

Nevěřit žádné kurvě.

19

Simpsons, Přátelé, Family Guy, Dexter, South Park, Futurama, Red Dwarf, My name is Earl, Joey, Ženatý se Závazky, Policejní Odznak, American Dad, Tatík Hill

Z těch co zde ještě nepadly:
Sons of Anarchy --- vynikající seriál z motorkářskýho gangu (každou neděli večer na TV COOL)
Hellsing --- hodně dobrej manga seriál (na RnS foru někdo nahazoval 3 serie)
Ghost in the Shell --- taky manga
Animetrix
Black Books
It Crowd
Mladí v partě (The Young Ones) rok 1982 --- totální punková ujetost
Misfits -- celkem novej seriál,zatim sou 2.serie (jedna po 6dilech a 2 po 7.dílech) hodně lidi to trochu srovnává s Heroes ale Misfits je britská produkce takže to je víc drsný,syrový a není to zatím ani předvídatelný...
Želvy Ninja --- klasika,kult -- ted to jede každej všední den na TV Barandov od 18:30
Spartacus -- myslím,že to mělo premieru minulej rok ale moc o tomhle serialu zatim nevím...

časem se chystám na:
How I Met Your Mother, Big Bang Theory, Eastbound & Down, Underbelly
ale nejvíc na -- Ugly Americans (ma to tady slušný ohlasy) a  The Walking Dead (seriál podle komixu o zombíkách,věřím že mě to bude hodně bavit)

20

Malá velká briitánie je kult, nalaďte někdy po půlnoci v sobotu nebo v pátek, (ted nevim) Ct 2 a tam to běží! A samo na Youtubu je toho 3 prdele. Pak eště z nejmenovaných takový Monty Python!
Samo, že nejvěčí mrdy sou Simsni, Futurama a dost sem si frčel na Buffy (bez dabingu prosím vás!!) a na Angelovi to je fajn jízda!
A všem co maj rád kriminálky a starej  dobrej Holmes jim taky není cizí, bych rozhodně doporučil tuhle mrdu http://www.csfd.cz/film/281729-sherlock/

Naposledy upravil: Bingos (5.2.2011 21:18:06)

Ach, život je tak trapný, Bože,
Jak uprdnutí do soulože!!

21

Bingos napsal:

Malá velká briitánie je kult, naďte někdy po půlnoci v sobotu nebo v pátek, (ted nevim) Ct 2 a tam to běží! A samo na Youtubu je toho 3 prdele. Pak eště z nejmenovaných takový Monty Python!
Samo, že nejvěčí mrdy sou Simsni, Futurama a dost sem si frčel na Buffy (bez dabingu prosím vás!!) a na Angelovi to je fajn jízda!
A všem co maj rád kriminálky a starej  dobrej Holmes jim taky není cizí, bych rozhodně doporučil tuhle mrdu http://www.csfd.cz/film/281729-sherlock/

Já dřív koukal na Buffy na nově a na Angela teď nedávno na cool.. tohle mě vždycky bavilo a proto se teď chystám stáhnout celou Buffy a Angela v eng originále a sject to celý..

22

Jo a pozorzhodné je i to, že tušim osmá série buffy vychází jako comix. Jinak Dabing z toho udělal úplně jinej (teplejší) seriál.

Ach, život je tak trapný, Bože,
Jak uprdnutí do soulože!!

23

Jo Angela sem taky nedávno skouknul celího... Buffy mě nebavila nebaví a bavit nebude ale Angel mě dostal jaxvině hlavně 3 a 4 serie... škoda toho dementního konce bral bych pokračování.

PunBB bbcode test

24

Lucky Louie
Black Books
Better Off Ted
Bored to Death
Community
Insecurity
The Guild

Bokusatsu tenshi Dokuro-chan

Kevin Bishop Show
Look Around You
Nathan Barley
Da Ali G Show
Snuff Box
The Mighty Boosh
Man Stroke Woman

Alias
Burn Notice
Day Break
Dark Blue
Jekyll
Sherlock
The Company

::LOVE

25

Simsons, Futurama, Big Bang Teory, My name is Earl a Dexter. Dříve i Gryffins ale připadá mi že se tam opakujou vtipy.