1

Téma: Filmy o drogách

Strach a hnus v Las Vegas ---- největší kult ! Celej film je o tom,že si Johnny Depp a Benicio Del Toro střídají stavy totální vyjetosti na všech možných drogách. Co scéna to totální ujetost.

Pavučina --- Československej film mapující závislost 18-ti leté dívky která se snaží přestat. Film vznikl v roce 1986 a na tu dobu to byl hodně otevřený a syrový příběh.

Kokain ---- další film s J.Deppem natočený podle skutečné události (to filmu dává hodně) Je to příběh o chlapci který se přes prodávání trávy dostal až ke kokainu a nehorázně na tom zbohatnul ale nakonec skončil ve vězení.

Kids --- klasika kterou sem sjížděl na základce na VHSce. Je to příběh o Tellym - chlapci kterej ze všeho nejradči prznil panny páč si myslel,že nechytí AIDS ale paradoxně ho roznášel on. Jinak je to ve filmu klasika - drogy,pařby a zewl...

Sid a Nancy --- Příběh o basakovi ze Sex Pistols Sidu Viciousovi a jeho přítelkyni Nancy Spungenové. Kapela je tady spíš na druhým místě a film je o tom jak Sida pomalu rozložil herák

Nahý oběd (Naked Lunch)--- Režie: David Cronenberg Totálně ujetej film o deratizérovi hmyzu kterej začal ujíždět na prášku se kterým měl hubit hmyz. Došlo to tak daleko,že typek přestává rozeznávat realitu a fantazii.

Bezstarostná jízda --- takovej motorkářskej trip po Americe

Šňup --- film o jedne smažce kterej má svýho dealera přes kterýho se dostane až k vařiči (M.Rourke) a začne mu dělat šoféra....

Requiem za sen --- příběh o čtyřech lidech kteří uvízli na nějaké závislosti. Nejhuř dopadla matka jednoho znich ktera totalně uvízla na práškách a v televizním světě. Tyronova nechutná žíla byla jeden z nejlepších momentů filmu.

My děti ze stanice Zoo --- kult ! zakládal sem samostatnej topic

Acid House --- britska produkce,takže zaruka kvality. Film je rozdělen na 3 povídky -- MASAŘKA, MĚKKEJŠ a ACID HOUSE. Nejvíc mě bavila 3 povídka o totálním přejetí LSD. Scénář napsal Irvin Welsh.

Trainspotting ---(kniha Irvin Welsh) drogová klasika ! Mít u sebe Herák tak to po zkounutí tohodle filmu do sebe vpálím. Příběh o čtyřech edinburgských feťákách. Díky tomuhle filmu se hodně vytáhl Ewan McGregor. Navíc výbornej soundtrack. Tenhle film je povinost !

Human Traffic --- Opět britská produkce,takže film šlape jak má a je to o zběsilé víkendové jízdě šesti kamarádů po klubech a po domácích párty. Fakt parádně vyfrčenej film !

Cheech and Chong --- hehe smile tohle je nejvíc vyhulená série. Mega brka a život ve snu smile

Katka --- nejlepší českej dokument. Katka je prvotřídní troska a je sní fakt prdel. Bavil mě 1 aji 2 díl.

Piko --- tohle sem ještě neviděl a moc se nato těším,kámoš říkal,že to je dobrej film a hlavně to je český takže povinnost.

Tááák,sem zde sepsal pár filmů o drogách který mě fakt bavěj a ktery sou základem tohodle žánru. Je možný,že sem na něco zapomněl tak pak kdyžtak dopíšu (záměrně sem nepsal takovy dětský sračky jako Kdo Hulí ten umí,Zahulíme Uvidíme a podobný mrdky). Klidně rozjedte debatu a jestli znáte ještě neco tak to nahodte,rád se podívám...

2

Re: Filmy o drogách

z českejch ještě perníková věž stojí za to. Jinak si zde napsal fakt většinu z těch dobrejch

3

Solidní výčet ! Teď mě akorát napadá, že tam chybí dokument Cocaine Cowboys 1 a 2, to je určitě zajímavý pokoukání.. a když už sme u toho koksu, tak tam chybí i Scarface !

4

a celkem dobrej je i Salton Sea

Nesnášim takový toye - Destroye !
www.bandzone.cz/mamrd
www.myspace.com/masnamord

5

Díky vole za typy!

Z českých mě ještě napadá Kanárek, ten nebyl špatnej, a víceméně i Mandragora s geniálnim vyfetlem Krysákem

Naposledy upravil: Atopos (4.2.2011 23:31:51)

6

Ještě Perníková věz podle mě neni zas tak špatnej film..

http://i53.tinypic.com/317bjwk.jpg

7

Russell napsal:

Ještě Perníková věz podle mě neni zas tak špatnej film..

ta mě moc nevzala, dost mě tam sraly ty postsynchrony.. ale z českejch není ještě špatnej třeba Anděl Exit ... a krysova scéna z Mandragory je best .)

8

Cheech and Chong je NEJVĚTŠÍ KULT!.... "Mostly mowie wowie.. But it has also some dog shit in there!" big_smile...... "Up in smoke, Thats where all my money goes!". Jinak moc jsem toho neviděl ale všechny drogový záležitosti co jo, tak jsou dokonalý! Každopádně dík za typy.

"Death is the solution to all problems" (Joseph Stalin)

9

Výborně !
Salton Sea --- vubec neznám,už sem se díval na csfd a nemá to ani špatný hodnocení a v hlavní roli Val Kilmer. Dík za tip,určitě si to najedu...

Cocaine Cowboys 1 a 2 --- dik za připomenutí,vím že o tomhle byl topic aji na starým foru a jednu dobu sem měl už najitý linky ale zapomněl sem. Navíc co sem četl tak je to ve stylu dokumentu takže hodně dobrý !

Scarface -- k tomu ani nemám co dodat,nevím proč sem to nezmínil,mam doma originálku.

Mandragora -- to sem zakládal topic,hodně dobrý a ten konec je jedním z nejlepších co sem viděl...

Perníková věž -- to sem nezmínil schválně ikdyž sem asi mohl páč je to českej film a za jedno zkouknutí to určitě stojí (četl sem i knihu) ale film mě moc nevzal - to už mi přinde lepší film ŠEPTEJ

The Doors --- ještě bych zmínil tohle, V.Kilmer v roli Jima Morrisona. Mě film bavil hodně páč mám aji hodně rád muziku Doors a Morrison byl vynikajíci zpěvák. Prostě klasika -- Sex, Drogy, Rock'n'roll !!

Kanárek -- rozhodně doporučuju,českej film co má urověn a z mýho pohledu bonusový body za Mejlu Hlavsu kterej si tam zahrál.

Naposledy upravil: Rozparovač (5.2.2011 13:30:05)

10

The doors big_smile
Možná to vůbec žánrově nezapadá, ale o dorgách to je, tak bych rád zmínil Pinapple Express big_smile

Ach, život je tak trapný, Bože,
Jak uprdnutí do soulože!!

11

bude se tocit film o Escobarovi ! http://www.imdb.com/title/tt1122583/

12

Co takhle Film Houbičky ? hm ? )

13

Tlustej Bastard napsal:

Co takhle Film Houbičky ? hm ? )

Tak na nej sme koukali v patek! Sice jsem vetsinu prospal, ale ty casti,co jsem videl byly docela ujety...urcite to musim jeste zkouknout a ti, co nespali rikali, ze je to namrd jak svine ..

Já sem Mengele a nesnášim všechny lidi, Hitloš to byl lidumil ten by vraždil jenom židy !

14

A co tohle prasečina? Neni to sice tolik o drogách, ale stejně to stojí za to.
The Children of Leningradsky (1/3)
The Children of Leningradsky (2/3)
The Children of Leningradsky (3/3)

Naposledy upravil: Taťka Šmoula (13.2.2011 00:38:22)

My si zabubnujem a já zkusim To štěně. Takhle né, takhle to zkusíme. Ššššššššššššššššššššššššššššššššššššš, šššššššššššššššššššššššššš, štěně, štěně, štěně! Ššššššššššššššššššššššššššššš..... štěněněněněněněně.ně.ně, štěně, štěně. Štěňééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé, šťěňěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěě.!
Třeba takhle...

15

It's All Gone Pete Tong - Film od tvůrců Human Traffic založený na skutečných událostech. Dj který hraje na Ibize nějakejch 12let a láduje do sebe kila koksu a litry whisky začne ztrácet sluch až pod tíhou nezřízenýho života uplně ohluchne a ztratí vše (manželku,fanoušky,přátelé) pak začne zahajovat boj sám se sebou a začne se dávat pomalu do kupy a uplně bez sluchu nahraje album a dá na živo parádní set po kterým se uplně vytratí ze scény. Film má po celou dobu skvělou atmosféru.

16

Party Monster - příběh o mladým chlapci (M.Culkin) kterej žije ve svým světě kam patří extravagantní párty a drogy

http://www.csfd.cz/film/38718-party-monster/

17

Teď sem dokoukal film Všemocný.Docela to ujde.Připomíná to Jamesovo supermatro.

18

Bingos: Pineapple Express je jedna z mejch nejoblíbenějších komedií smile neskutečná prdel!

Jinak bych doporučil seriál, kterej se točí kolem drog.. jmenuje se to BREAKING BAD! venku sou 3 série a brzo bude 4. Běželo to i na nova cinema, pod českym názvem PERNÍKOVÝ TÁTA (hodně trapný big_smile)

No patří to mezi moje top seriály, určitě doporučuju! zajímavej příběh, dobrý postavy.. dobrý zvraty..

http://www.csfd.cz/film/237486-pernikovy-tata/

Naposledy upravil: Russell (24.4.2011 13:07:22)

http://i53.tinypic.com/317bjwk.jpg

19

Rozparovač napsal:

Party Monster - příběh o mladým chlapci (M.Culkin) kterej žije ve svým světě kam patří extravagantní párty a drogy

http://www.csfd.cz/film/38718-party-monster/

parádní film

http://i51.tinypic.com/309hj79.jpg

20

ty vole luxusní počet filmů, dík za tipy. Jinak nedávno sem viděl Piko a je to zajímavá podívaná, dost se mi na tom líbilo že tam byly výpovědi těch skutečnejch lidí