Téma: BlackRap
Je možnost někde stáhnout/zakoupit tohle cd? Nikde jsem nenašel žádné info. dík za odpověď
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Je možnost někde stáhnout/zakoupit tohle cd? Nikde jsem nenašel žádné info. dík za odpověď
Vim, že cd na netu ke stažení snad ani neni a nejsem si jist, zda se ještě prodává.. ale objenávky probíhali na mailu terrorcrew@email.cz a cena byla 100Kč..
CD mám a na net bych ho uploadnul jen pokud bych dostal svolení od kluků z Terror Crew, že už se třeba neprodává nebo prostě že už se to může šířit po netu.. jinak to určitě nikam neupnu..

Nevím jestli už je někdo z nich zde na foru tak jsem napsal aspoň ten email a uvidím. Radši bych vlastnil originál samozřejmě :-)
Jasný.. tak dej vědět.. myslim ale že cd se bude dát pořád koupit, ale kdyby ne, tak se jich kdyžtak zeptej a popř. bych udělal upload..
Naposledy upravil: Russell (6.2.2011 13:32:16)

helle Russele klidně to upni, já mam doma ještě asi 4 kousky ale jelikož sem si z bookletů dělal filtry už nejsou moc v prodejnim stavu
takže si to šiřte a stahujte dle libosti!
Haha
no tak když mám svolení, tak ho brzo upnu a nahodim na Rap 'n Shit forum ![]()

Jo tak díky jestli to nahodíš. Co se dá dělat aspoň zakoupím vaše chystané album jestli bude k prodeji
to bude rozhodně smysluplnější investice!
helle Russele klidně to upni, já mam doma ještě asi 4 kousky ale jelikož sem si z bookletů dělal filtry už nejsou moc v prodejnim stavu
no dopici
![]()
takže si to šiřte a stahujte dle libosti!
povánoční dárky jedou!
Jinak myslim, ze by spousta lidi ocenila, kdybyste nahrali vasi zahrivacku co davate na koncikach! Dneska vecer, se porada psi bal, nenajdete psa, co by se vlka bal! Huf !
Jinak myslim, ze by spousta lidi ocenila, kdybyste nahrali vasi zahrivacku co davate na koncikach! Dneska vecer, se porada psi bal, nenajdete psa, co by se vlka bal! Huf !
Jo jo nezažil sem den, kdy by tohle heslo Dejv neprohlašoval !
DaveThaClown napsal:Jinak myslim, ze by spousta lidi ocenila, kdybyste nahrali vasi zahrivacku co davate na koncikach! Dneska vecer, se porada psi bal, nenajdete psa, co by se vlka bal! Huf !
Jo jo nezažil sem den, kdy by tohle heslo Dejv neprohlašoval !
No vole vzdyt je to nejvetsi hymna! De fakto je jedna z mejch TOP v CZ Horrorcoru vubec .. Snad se nekdy dockame
Jo taky doufám, že to TC nahrajou... "probouzim se a všude kolem mě sou medúzy, pouštim si cd od Radúzy, snim vo tom, jak se jí dostat pod blůzu"
hehe.. asi sem to neřek přesně jak to je.. ale prostě tohle musíte nahrát kurva!!
Už se těšim až to v pátek zas uslyšim live!!! VŠECHNY VÁS TADY POBODÁME!!!
Naposledy upravil: Russell (14.2.2011 21:33:09)

Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.