1

Téma: ógútsky díleri

pokračovanie hry rozlúčka alebo posledné zbohom ktorá vás zavedie do bohom zabudnutého kraja menom ógúta kde sa stávate zamestnancom ( i keď iba na chvíľu ) drogových dílerov .keď vás okradnú v prvý deň práce ( o kufrík heroínu) rozhodnete sa vypátrať kto za lúpežou stál. v hre sa môžete stretnúť zo (ne) známymi postavami s predošlej hry. V hre sa ešte nachádzajú cigáni socki ožrani atď... od predošlého dielu je vymakanejšia grafika , aj (ukradnuté) zvuky. v packu bude pridaný návod.

HARDCORE WILL NEVER DIE, BUT YOU WILL !!!

2

Re: ógútsky díleri

V předešlém fóru jsem se k tomu ještě nevyjádřil, tak svůj názor ohledně toho, co jsem, viděl splodím tady. Rozhodně se mi líbí grafika, ta je hodně podobná ZNK sérii.Se slovenštinou nemám problém ikdyž mi připadá jako (nic proti slovákům) směšný jazyk(dokonce ani nadávky nezní seriózně) V jaké části vývoje jsi?

Naposledy upravil: coxox (31.1.2011 19:51:24)

3

coxox napsal:

V předešlém fóru jsem se k tomu ještě nevyjádřil, tak svůj názor ohledně toho, co jsem, viděl splodím tady. Rozhodně se mi líbí grafika, ta je hodně podobná ZNK sérii.Se slovenštinou nemám problém ikdyž mi připadá jako (nic proti slovákům) směšný jazyk(dokonce ani nadávky nezní seriózně) V jaké části vývoje jsi?

100 percent už iba upload. takže asi zajtra.

4

gunslinger napsal:
coxox napsal:

100 percent už iba upload. takže asi zajtra.

No paráda! Já myslel, že seš teprve na začátku...

5

Podľa mňa nadávka kokot/kurva neznejú smiešne sad

6

to sem zvědavej teda jak to dopadne, grafika vypadala pěkně, ale humor si myslím bude úplně mimo

7

thomasson napsal:

Podľa mňa nadávka kokot/kurva neznejú smiešne sad

big_smile... Kokot? big_smile big_smile, Kurva? big_smile big_smile. No to ses snad posral ne? big_smile

http://img573.imageshack.us/img573/460/uroboros2big.png

8

Kdo asi volil "ano" ;-)

Já sem Mengele a nesnášim všechny lidi, Hitloš to byl lidumil ten by vraždil jenom židy !

9

DaveThaClown napsal:

Kdo asi volil "ano" ;-)

ja teda  nie !!!

10

Typekk napsal:

to sem zvědavej teda jak to dopadne, grafika vypadala pěkně, ale humor si myslím bude úplně mimo

ja som nespomenul že to bude humorné ! takže mimo si asi ty.

11

tak a tu je tá chujovina

http://rapidshare.com/files/445985216/ogutskydileri.exe

12

hajzle

Já sem Mengele a nesnášim všechny lidi, Hitloš to byl lidumil ten by vraždil jenom židy !

13

stojí to za to to stáhnout ? big_smile

"Drž hubu, kurva, neber do huby majk,
co je mi kurva po tom že má Tafrob hadry Nike?
Přesně takhle neměl hip hop nikdy dopadnout,
že buzny budou rapovat vo tom, jak se oblíknout"

14

reupni to na free server

15

jamer napsal:

stojí to za to to stáhnout ? big_smile

NE !

16

Typekk napsal:

reupni to na free server

z rapidshare som týžden  sťahoval koncert black sabbath live in paris 1970 pretože to niaky kokot rozsekal na 90 častí. no až teraz sa dozvedám že rapidshare nieje frééé.to je v piči. hmm

Naposledy upravil: gunslinger (3.2.2011 17:48:32)

17

tak to hoď někam jinam, chci to sračku zkusit

18

klikni na link a na obrazovke hľadaj(na pravo dole) button SLOW DOWNLOAD.

19

ty vole já vím jak se z rapidu stahuje, ale mám sdílenou ip adresu, takže teď stahovat nemůžu a ani dnes nebudu mocz

20

ty vole maďare... evidentně seš větší imbecil než sem myslel... dávat 30MB na rapidshare smile

Du cestou zla - stejně jako Hitla s patkou, du cestou zla - stejně jak šli pitva s hrobkou!
http://paprix.netuje.cz/vozejk.gif

21

P4priX napsal:

ty vole maďare...

big_smile

22

hrál to už někdo? big_smile

23

tak už jsem to i stáhl, kdo chce tady je reup

http://www.edisk.cz/stahni/71025/ogutskydileri.exe_29.29MB.html

jenom jsem to na chvíli zapl a všechno je úplně jak podle znk, zatím jsem ještě neměl čas to zkoušet možná časem takže víc k tomu neřeknu

24

P4priX napsal:

ty vole maďare... evidentně seš větší imbecil než sem myslel... dávat 30MB na rapidshare smile

keď už tak aspoň southern slovák idiote !

25

Tak jsem si to včera zahrál a musím říct, že hlavní klad hry je docela solidně nakreslená grafika.Co se slovenštiny týče tak mě to dosti sere, ale nějak jsem se přes to přenesl. Jinak jsem se dostal k tomu cigimu u toho jejich sídla nebo co a nevím jak dál. Dal bych tak 3/10