Re: ógútsky díleri
Keďže rád hrám adventúry všetkých druhov, táto sa mi páči. Nie je to najhoršie, a čo tam najviac vyvyšuje hru je jednoznačne grafika. Na tvojom mieste by som tvoril ďalej, ale ako už bolo povedané, tvor vlastné veci, dej všetko..Ale vážne nelutujem, že som ju stiahol! Inak ta JAWA 21 ma tam tiež milo prekvapila
)
díky za normálny názor.
ano ano pionierka kreslil som ju podla vlastnej. jawa model 21 rok výroby 1977
Aha... takže podle tebe je normální názor ten kterej nekritizuje ale jenom chválí... tak v tom případě se daleko nedostaneš.

ani ty si sa ktovie ako ďaleko nedostal.takže psst
Jenomže on bere kritiku takovou jaká je, myšpulíne ![]()
btw kdy bude venku to album? ![]()
tak sem to stáhnul, graficky skvělý až na totální vykrádní znk, herně nuda a chce to aspon českej patch ![]()
co je mi kurva po tom že má Tafrob hadry Nike?
Přesně takhle neměl hip hop nikdy dopadnout,
že buzny budou rapovat vo tom, jak se oblíknout"
Mimochodom čo sa týka toho jazyka, to hovorí o vzdelanosti národov, ked už to musím otvoriť. Pretože je naozaj sila, keď vidím ako česká mládež vôbec nerozumie slovenskému jazyku! Keď tu boli povedané teda rôzne názory, aj mne sa napríklad HNUSÍ český jazyk, ale nikde to nehovorím, a vôbec mi nevadí keď je hra po česky..
Njn co na plat nám to holt vadí no... já osobně žádnou averzi proti slovákům nemám a slovensky rozumim celkem dobře ale tahle hra mě po pár minutách přestala bavit hlavně s toho důvodu že mě ten text nebavilo louskat... ještě k tomu mi to přišlo jako nějaká sprasená slovenština takže sem to vysral, odinstaloval a smazal a nebudu se s tim už dál zabejvat dokud to nebude česky nebo popřípadě anglicky.

Já rozumím slovensky i psaný text přelouskam, ale tohle nemá žádnou úpravu. Rozumim vždycky stejně jako na návštěve Belgie hovno!
co je mi kurva po tom že má Tafrob hadry Nike?
Přesně takhle neměl hip hop nikdy dopadnout,
že buzny budou rapovat vo tom, jak se oblíknout"
ale nikde to nehovorím, a vôbec mi nevadí keď je hra po česky..
taky co ti zbejvá žejo?
Je to docela haluz až na tú gramatiku a pravopis

Je to docela haluz až na tú gramatiku a pravopis
![]()
nahoře se jasně odhlasoval tvuj dalsi postup... tak co tady jeste kurva hledas?