Re: Vzestup Zla
6/10 je dobrý, ale zas když píše že desku srovnává jen se staršími věcmi a ostatním horrorem tak je to docela málo.
No ale má pravdu, že s ničim jinym se to srovnávat nedá..
Celkem vpoho recenze.. Na to, že je to mikro, tak už tam nepsal takový sračky jako obvykle...
No ale má pravdu, že s ničim jinym se to srovnávat nedá..
takhle totiž nerepuje ani rytmo !
"..navíc mám pocit, že na poslední desce porazil i sám sebe a své předešlé počiny a tím zdolal svůj pomyslný vrchol.."
Řezníkuv vrchol ? A 6/10 tak to jse posraly v tom baráku...
srát na 6/10 každej kdo to jede ví že by to zasloužilo minimálně 11/10 tak že proč řešit zasranej bbarák a jeho hodnocení!
srát na 6/10 každej kdo to jede ví že by to zasloužilo minimálně 11/10 tak že proč řešit zasranej bbarák a jeho hodnocení!
nekonečno/10
vůbec nevím na čem svět ujíždí Necro, Juggalo....
Je to fakt hnus.
Jo CD je pecka nemá podle mě žádnej slabej track. 10/10
ty vole vo proti prvním recenzím vo lítajících slepicích a tak už se drží dost zpátky se mi zdá. Asi za minulý recenze dostal hutný fakace a výhružný maily tak na to teď kouká jinak! škoda že místo zmrda co na to kouká z vrchu se "transformoval" na zmrda co vo tom nic neví a nechce se v tom angažovat. Na pořádnej názor by to tam chtělo něco jako horrorcore sekci a tam mít i lidi co se vo to zajímaj a rozuměj tomu. Ale holt je to buzenranskejbarák tak co čekat víc-tohle je asi maximální porozumění.
Dost o hovně recenze.. prakticky tam nic neřek.. a zdá se mi, jak kdyby to cd se mu nelíbilo, ale prostě ho nechtěl zkritizovat a tak napsal tenhle blábol..

Dost o hovně recenze.. prakticky tam nic neřek.. a zdá se mi, jak kdyby to cd se mu nelíbilo, ale prostě ho nechtěl zkritizovat a tak napsal tenhle blábol..
jj taky mi přišlo, nic tam neřekl kokot
Ja seru na nějakej názor jedince, hodnotim to podle sebe!! a poslouchat budu co se mi líbí....!!!! A vim co je pro mě nejlepší.
Vzestup zla mě příjemně překvapil. Je to vážně vydařené cd. S tím srovnáváním je to těžký. Ono tu v podstatě není s čím moc srovnávat, neb HC scéna v ČR je tvořena defacto dvěma lidmi.
Recenze mohla dopadnou hur, jeste je mozna dobre, ze ji delal mikro, ikdyz ... jinak vypichnul bych cast text "když se navíc potká v songu i s dobrým bubnem, tak to zní poměrně slušně." ..
nedávno vyšel na hihopstage.cz muj rozhovor s řezníkem bohužel korektura to strašně zcenzurovala tak vám sem házim nezcenzurovanou verzi pokud to teda eště někoho vůbec zajímá ![]()
Po úspěšné křestu Řezníkova CD Vzestup Zla a DeSadova 2000DeSade v Crossu sem si pro vás připravil rozhovor s jednim z těhle dvou magorů. S Řezníkem. Takže bez zbytečnejch dalších keců jdem na to:
1. Čau Řezníku, ty máš za sebou teď vydání nového CD už 4. sólovku. Pověz nám o něm něco ?
Oukej pičo! Nová deska Vzestup Zla je pro mě osobně určitě zatim nejlepšim a nejkomplexnějši mpočinem - je tam optimální dávka nenávisti, hnusu, nadávek, smrkanců, ale i reálnejch a osobních věcí. Materiál sem sbíral cca rok a nahrával sem to v domácim studiu v léte 2010. Na albu je celkem 17 tracků a producentsky se tam vystříkali předevšim Rogor a Czmelak, dále pak Phoenicz, Rack Rokas, Spewo a Doyem.
2. Docela by mě zajímalo, proč se tentokrát na CD neobjevili, pokud nepočítám legendární Cumbloodův řev v songu Rock si s rapem vytírá prdel, žádní zahraniční MCs ?
Chtěl sem udělat spíš víc osobní desku, takže moc hostů ani potřeba nebylo. To ale neznamená, že bych na featy zanevřel. Na nový Sodomě určitě zase budou ňáký cizojazyčný featy od podobně vyjetejch prasat jako sme my!
3. Na Cd je track Žižkovský bary oslavující bar Chocobamba. Jak jste se vlastně s Jamesem Colem dali dohromady ?
Jednou sem se tam zřídil rumama, že sem při odchodu před barem natrefil na starou cikánskou hajtru přezdívanou Černá Mamba - za příslib dvou kil a trochu modrý skalice sem si ho od ní nechal na hajzlech vyhulit. Když už sem byl skoro hotovej, tak sem si všimnul že jí zároveň zezadu nabírá James Cole - takhle sme se asi seznámili.
4. Hehe, zajímavý seznámení. Teď se tě zeptam na křest, podle mě to byla docela dost vydařená akce. Jak to působilo v Crossu na tebe ?
Nejlepší akce ! Kromě fízlácký invaze to proběhlo přesně podle plánu a voba s DeSádem sme si to kurevsky užili. Podpořit dorazilo dost lidí a kotel byl v jednom varu, myslim že tak 2-3 lidi musela odvíst rychlá, protože měli produplou pátěř. A dalších asi pět lidí museli hospitalizovat, protože jim z toho nářezu pukly hlavy !
5. Jak ses vlastně k horrorcoru dostal ty ? A bylo to tak, že si ihned žačal dělat horrorcore, nebo tam byl nějakej vývoj, třeba přes „klasik“ rap ?
Hele ňáký hudební píčoviny už sem začal dělat cca ve 13-14, kdy sme objevovali kouzla tvoření hudby na kompu. Dá se říct, že už vod začátku to mělo prvky horrorcoru, i když sem vo tom v tý době neměl ani páru. Nejdřív sme rapovali anglicky a první tracky byly třeba "Fuck Off Ladies" nebo "Happy Story", o tom jak týpek sbalil holku, oprcal jí do prdele, zjistil že je to chlap a umlátil jí kladivem. Cca po dvou-třech letech, začal takovej klasik rap - tentokrát už česky. V tý době už sem začal poslouchat ICP a konečně objevovat svuj vysněnej styl. Po rozpadu naší tehdejší rapový crew tak vzniknul Řezník - už s jasně definovanym stylem a posláním - šířit mezi lidi co nejvíc hnusu a praseče!
6. Ovlivnila tě hodně nějaká kapela, nějaký specifický MCs ?
Hele jako mladýho mě DeSade naučil poslouchat Bloodhound Gang, a tim sem se tenkrát dostal k rapu. Učitě je tam i vliv z jejich živáků, kdy posobě flusali a zvraceli, prostě dělali show a dokázali si ze sebe dělat prdel. Stopro mě ovlivnili již zmiňovaný ICP, který zavedli vlastní mytologii a kulturu a dost tenhle temnej žánr rozvinuli a posunuli. Jako dá se říct že mě ovlivňuje víceméně všechno co slyšim - ze všeho si člověk něco odnese. Baví mě třeba Tech N9nova flow, ale to se tu v českym jazyce dá dost těžko udělat, baví mě Esham, Brotha Lynch Hung.. lidi co sou něčim specifický a vytvářej vlastní styl.
7. Hodně lidí si stále myslí, že horrorcore je pouze o „řezání hlav“ co by si k tomu řekl ty ?
Je to ještě vo řezání rukou a bodání do stehen! ..To je takovej klasickej povrchní pohled člověka, kterej to jednou někde slyší a zanevře na to. Naopak lidi, který se do toho dokážou ponořit, sou pak odměněný výbornou zábavou, příběhama a prostě jim to ukáže novej náhled na svět. Mít to všechno v píči.
8. Hezky řečeno. Co si ty myslíš o horroru v ČR ? A jak by jsi ho srovnal se světovou scénou ?
Řekl bych, že v Česku je situace hodně slušná! Na relativně malej stát je tu celkem dost zajímavejch a rozjíždějících se projektů. V současný době bych jako černý koně jmenoval Terror Crew a Masový Wrahy - obě bandy maj svuj unikátní zvuk a rap, a to je dobře - je to kvalitní nejen po stránce horroru, ale i po tý rapový, takže hravě strčej do kapsy většinu českejch raperů. Díky tomu krademe fanoušky současnejm českejm mcs, který už moc přičichli k popu a nemaj fanouškům co nabídnout. Horrorcore je ryzí - nasranost, nenávist, ale i upřímnost a pravda - často je to víc "real" než většina českejch rapů. Myslim, že třeba v Evropě je česká horrorcorová scéna jedna z nejlepších a nejvíc drží při sobě - hlavně lidi choděj na akce a posouvá se to pořád dál.
9. Teď bych se tě rád zeptal na tvůj a DeSáduv projekt Sodoma Gomora. Jak to vlastně vzniklo ?
S DeSádem sme spolu rapovali odjakživa, ale když začal s projektem Řezník, tak se mu to moc nelíbilo a na chvíli sme se hudebně rozdělili. Pak ale začli přicházet koncíky, kde mi dělal hypemana - pak se při zahradničení pořezal do péra a přišel s tim, že by chtěl taky rozjet horror rap. A tak vznikla Sodoma (a DeSade takhle přišel vo kouli).
10. Máte za sebou už dvě CD. Plánujete na rok 2011 něco dalšího ?
Jojo, rádi bysme stihli novou desku, tak uvidíme !
11. Tak to držim palce ať to zvládnete ! Plánujete teď v nejbližší době nějaký akce ?
Akcí je dost, třeba 18.2. můžete Řezníka a SG zastihnout v Teplicích, 26.2. Novej Jičín, na březen pak 11.3. ve Varnsdorfu a 25.3. Jihlava...atd, víc na stránkách znk.cz
12. Tak to bude asi vše na co bych se tě zeptat, dík moc za rozhovor a jestli chceš někomu poděkovat nebo někoho pozdravit tak tady máš možnost.
Na všechny seru!
Naposledy upravil: MadBoi (20.2.2011 11:49:57)
Nový album musíte stihnout už ted se na něj klepu !
Tak jsem si četl obě verze rozhovoru a ta cenzurovaná stojí totálně za hovno, bez mártyho humoru to není ono. Škoda, že tu lepší verzi máme jen tady na foru a nevidí ji čtenáři hhs
Tak jsem si četl obě verze rozhovoru a ta cenzurovaná stojí totálně za hovno, bez mártyho humoru to není ono. Škoda, že tu lepší verzi máme jen tady na foru a nevidí ji čtenáři hhs
Mě samotnýho to taky sere ani nevíš jak
ale asi s tím neudělám nic..tak sem aspoň tu necenzurovanou originální verzi postnul sem ať se u toho zasmějete aspoň vy
ad Jamer> MadBoi už to sem nahodil v nezkrácený a necenzurovaný verzi
Best album
Miluju to!!!:P