Téma: MASNA MORD - NOVEJ VIDEOKLIP K CHYSTANÝMU EP GAME OVAR !!!
Tady nahazuju novej klip k chystanymu ep Game Ovar na kterym ted makame ! Zatim je to jenom na youtube pozdejs nahodim i naky linky na stazeni.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
ZNK forum » Horrorcore + underground CZ » MASNA MORD - NOVEJ VIDEOKLIP K CHYSTANÝMU EP GAME OVAR !!!
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Tady nahazuju novej klip k chystanymu ep Game Ovar na kterym ted makame ! Zatim je to jenom na youtube pozdejs nahodim i naky linky na stazeni.
Supr,těším se
!

Klip ve me vyvolava potrebu pulzujicich prdeli v mym ksichte 0_o
Tohle je prostě dokonalost
. Doyemuv beat zase bije a ta vaše lyrika je nehoráznej kult
. Už aby to bylo venku ![]()
To je super! Baví mě to moc! Nejlepší je jak má Oťas na hlavě to síto nebo co
Žaludopér vole.. Ne Otas ![]()
Muhehe, parada! Instro jede jako jak svine! Uz at je to CD venku !
nice!
...Naše texty jsou o hovně a ústním pachu....
Ten beat jede přísně
O tom ep už jsem četl na vašem fb, a nahoď ještě nějaké bližší info kdy to vyjde a tak.
Skvělej klip ! Zatím mě strašně baví oba klipy od vás. Vybíráte si dobrý prostředí,stylem natočení je to taky dobrý a hlavně ten refrén je nejvíc
Jedete kurva, MASNA MORD !!
Zdarec, nevim jestli je tohle vhodný téma, ale je to asi tak nejblíž. Z nudy jsem zkusil poupravit logo Masna Mord, páč stávající se mi zdá moc "měkký". Tak se s tim musim pochubit a jsem zvědavej jak moc to zkritizujete
Jinak MM jsem objevil docela nedávno a musim říct že se mi začínaj líbit. Game ovar, Masový krosny nebo furt ty jejich kecy na liliputy... prostě náser, BIG UP!
Logo:

Mě by spíš zajímalo nějaký info jak to vypadá s game ovarem
Budu citovat Oťase jestli můžu. Maj cca 7 hotovejch tracků, na dalších se maká. Bohužel Žaludopér prej ted maká jak negr tak na to nemaj čas. Kdy to vyhoděj mi řečeno nebylo, pravděpodobně prej vyhoděj jeste nejakej track než to vypustěj celý, tak se to všas dozvíme. BTW to logo neni vůbec špatný.
Tak tady vyhazujem to slíbený hovno www.bandzone.cz/mamrd
Tak tady vyhazujem to slíbený hovno www.bandzone.cz/mamrd
! Super!! Moc mě to baví. Jak instro, tak repy! Těšim se na ipyčko!
no nevim chcete bejt asi jako hrobka s pitvou, nebo jidášové... ale i to se cení.
no nevim chcete bejt asi jako hrobka s pitvou, nebo jidášové... ale i to se cení.
cože?
:D:D:D:D:D:D
černý pasažér napsal:no nevim chcete bejt asi jako hrobka s pitvou, nebo jidášové... ale i to se cení.
cože?
:D:D:D:D:D:D
No neví.....
Jinak Dík za nahoz čuňata. Opět jsem si urval držku. Beat i text, kvalitní záležitost
.
EDIT: Spřízněné kapely - Luštěla... To zabilo
:D
Naposledy upravil: Mošna (2.8.2011 10:40:55)
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.