26

Re: MW, Hrobka, Pitva...

ticho buď, vyzradíš státní tajemství :-)))

Zabiješ-li jednoho, jsi vrah, zabiješ-li tisíce, jsi přemožitel, zabiješ-li všechny, jsi BŮH.

jo kurvapíča, ticho at se to neprovali

28

je to starý, notoricky známý a nikdy bys neřek že někdo z nich bude dělat horror... hledej, šmudlo...

Zabiješ-li jednoho, jsi vrah, zabiješ-li tisíce, jsi přemožitel, zabiješ-li všechny, jsi BŮH.

29

palič-kalič napsal:

je to starý, notoricky známý a nikdy bys neřek že někdo z nich bude dělat horror... hledej, šmudlo...

ty vole to bych taky rád vědel, zas tak známý být nemohli to by měl zkušenost z live koncertů, přece když byl ten křest sodomy kde byl kremátor tak svou část textu si moc nepamatoval

30

tak jsem hledal a myslím, že je to jasné smile

31

cecka napsal:
palič-kalič napsal:

Ty vole ... Lunetic to je urcite vono!!! Ne kurva podle jakych indiciich to mam asi kurva najit. mi aspon napovez

napovedet? je to orion z PSH... :-) ba ne,voe, fakt nevim jak napovědet, abys z toho mel este radost az to zjistis... Jejich klipy běžely i na Nově v Esu, jestli si pamatujete ujetou hitparádu s vyjetou Pergnerovou.

32

nebýt googlu tak to nezjistím, to že je to on by mě nikdy nenapadlo

33

Typekk napsal:
palič-kalič napsal:

ty vole to bych taky rád vědel, zas tak známý být nemohli to by měl zkušenost z live koncertů, přece když byl ten křest sodomy kde byl kremátor tak svou část textu si moc nepamatoval

no boli dost znamy aj na Slovensku smile

34

Ty krávo... Ale že se mu to docela dařilo tajit...

35

Jojo, když jsem se ho na koncíku ptal, tak zapíral zapíral big_smile...

http://img573.imageshack.us/img573/460/uroboros2big.png

36

Mě bylo divný, že se člověk o kterym sem dřív před tim neslyšel najednou objevuje s mw,sg,hp a vysvětlení je na světě :-)

37

nemáte někdo od mw pár věcí které nevyšly na žádném albu  - tovarna na smrt, strel me do hlavy, hej zeny, mw svet, jdu lesem a možná i víc. Tak kdyby se někdo našel kdo by nahodil.

Naposledy upravil: Typekk (11.8.2011 20:03:26)

38

Typekk napsal:

nemáte někdo od mw pár věcí které nevyšly na žádném albu  - tovarna na smrt, strel me do hlavy, hej zeny, mw svet, jdu lesem a možná i víc. Tak kdyby se někdo našel kdo by nahodil.

http://www.uloz.to/9947600/mw-rar

http://img573.imageshack.us/img573/460/uroboros2big.png

39

díky moc smile

40

Já chci slyšet EP od HP.To bude nářez.