Re: MW, Hrobka, Pitva...
ticho buď, vyzradíš státní tajemství :-)))
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
ticho buď, vyzradíš státní tajemství :-)))
jo kurvapíča, ticho at se to neprovali
je to starý, notoricky známý a nikdy bys neřek že někdo z nich bude dělat horror... hledej, šmudlo...
je to starý, notoricky známý a nikdy bys neřek že někdo z nich bude dělat horror... hledej, šmudlo...
ty vole to bych taky rád vědel, zas tak známý být nemohli to by měl zkušenost z live koncertů, přece když byl ten křest sodomy kde byl kremátor tak svou část textu si moc nepamatoval
tak jsem hledal a myslím, že je to jasné ![]()
palič-kalič napsal:je to starý, notoricky známý a nikdy bys neřek že někdo z nich bude dělat horror... hledej, šmudlo...
Ty vole ... Lunetic to je urcite vono!!! Ne kurva podle jakych indiciich to mam asi kurva najit. mi aspon napovez
napovedet? je to orion z PSH... :-) ba ne,voe, fakt nevim jak napovědet, abys z toho mel este radost az to zjistis... Jejich klipy běžely i na Nově v Esu, jestli si pamatujete ujetou hitparádu s vyjetou Pergnerovou.
nebýt googlu tak to nezjistím, to že je to on by mě nikdy nenapadlo
palič-kalič napsal:je to starý, notoricky známý a nikdy bys neřek že někdo z nich bude dělat horror... hledej, šmudlo...
ty vole to bych taky rád vědel, zas tak známý být nemohli to by měl zkušenost z live koncertů, přece když byl ten křest sodomy kde byl kremátor tak svou část textu si moc nepamatoval
no boli dost znamy aj na Slovensku ![]()
Ty krávo... Ale že se mu to docela dařilo tajit...
Mě bylo divný, že se člověk o kterym sem dřív před tim neslyšel najednou objevuje s mw,sg,hp a vysvětlení je na světě :-)
nemáte někdo od mw pár věcí které nevyšly na žádném albu - tovarna na smrt, strel me do hlavy, hej zeny, mw svet, jdu lesem a možná i víc. Tak kdyby se někdo našel kdo by nahodil.
Naposledy upravil: Typekk (11.8.2011 20:03:26)
nemáte někdo od mw pár věcí které nevyšly na žádném albu - tovarna na smrt, strel me do hlavy, hej zeny, mw svet, jdu lesem a možná i víc. Tak kdyby se někdo našel kdo by nahodil.
díky moc ![]()
Já chci slyšet EP od HP.To bude nářez.
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.