Re: Hudební sbírka
Není se čím chlubit ![]()

pěkný) já toho mam víc ale spíš mrdky kterejma se chlubit nedá
co je mi kurva po tom že má Tafrob hadry Nike?
Přesně takhle neměl hip hop nikdy dopadnout,
že buzny budou rapovat vo tom, jak se oblíknout"
Tak já mám už celkem početnou sbírku přes 200 originálů.. většinou domácí CZ/SK scéna, kterou sem poslouchal hodně dlouho.. plno věcí z toho bych si třeba teď už nepustil, ale většinu si rád sjedu i dnes.. + mám už i něco ze zahraničí.. tady pár fotek
* na fotce mi třeba chybí ještě cd Kottonmouth Kings - High Society, který sem koupil teď v tejdnu..

Super, hele na kolik tě celkem vyšli ti ICP včetně poštovnýho? Kupoval jsi to z hatchegearu, že? Já právě zahraniční věci kupuju na ebayi a tam se najde občas docela zajímavá cena vč. pošty třeba z UK nebo Deutschlandu, tak bych chtěl vědět kolik to tak do Česka stojí z USA jmenovitě z toho hatchetu.
A doprdele
stačilo říct, že máš úplně všechno prostě ![]()
PS: ta knížečka sg to je co?
Super, hele na kolik tě celkem vyšli ti ICP včetně poštovnýho? Kupoval jsi to z hatchegearu, že? Já právě zahraniční věci kupuju na ebayi a tam se najde občas docela zajímavá cena vč. pošty třeba z UK nebo Deutschlandu, tak bych chtěl vědět kolik to tak do Česka stojí z USA jmenovitě z toho hatchetu.
pokud můžu napsat za něj, tak to má z http://audio3.cz/ )))
pokud můžu napsat za něj, tak to má z http://audio3.cz/ )))
Tak to potom jo, tohle je docela zajímavý shop, jen ty ceny se zdají být docela přemrštěné.. ![]()
Z audio3 mám jen Bang! Pow! Boom!, Amazing Jeckel Brothers, W.I.C.K.E.D. a ty KMK co mi přišli teď v týdnu..
Jinak ten shop moc nevyužívám.. z hatchetu sem teda ještě nebral, ale když už, tak bych kupoval přes ten ebay, tam jsou často fakt parádní ceny..
Jinak Shangri-La, Carnival of Carnage a The Great Milenko sem koupil přes jednoho týpka z aukra a za ty 3 cd sem dal kolem 250Kč :-D (včetně poštovného) ![]()
Typekk: to neni knížečka, ale samolepka! ![]()

Nemam zkusenosti konkretne s Hatchetgearem, ale ted kdyz zacalo DHL spolupracovat s Českou poštou, postovny z US se pohybuje okolo 10 dolaru ((cca 170 Kč)) do 3,5 kila, takze je asi spravna doba na objednavku :-D
Atopos napsal:Super, hele na kolik tě celkem vyšli ti ICP včetně poštovnýho? Kupoval jsi to z hatchegearu, že? Já právě zahraniční věci kupuju na ebayi a tam se najde občas docela zajímavá cena vč. pošty třeba z UK nebo Deutschlandu, tak bych chtěl vědět kolik to tak do Česka stojí z USA jmenovitě z toho hatchetu.
Nemam zkusenosti konkretne s Hatchetgearem, ale ted kdyz zacalo DHL spolupracovat s Českou poštou, postovny z US se pohybuje okolo 10 dolaru ((cca 170 Kč)) do 3,5 kila, takze je asi spravna doba na objednavku :-D
Já jsem si tam kdysi kupoval hadry, ale vím, že právě za poštovné u céd dám samozřejmě míň, počítá se tam přece kromě hmotnosti i velikost balíku ne?
Pokud by to bylo tak jak říkáš tak super.
to su srački
to su srački
A ty si maďarskej cigán, co kopíruje znk games a píše tu sračky, takže už táhni do piče! (i když v tý už vlastně si)

to su srački
ty seš tak debilní že ani nemá cenu cokoliv psát, vyser kurva!
to su srački
Zmrdí dítě !
Není se čím chlubit
tak to teda neniii
Tak a toto je moja zbierka
Nie je to len HCR alebo rap, proste všetko
Jo, je to solidní sbírka
Za Lordy bych prachy nikdy nedal.
Říká se o nich že je to jen taková estráda co se lidem líbí jenom proto, že vyhráli Eurovizi... Sám zrovna tyhle taky nemusím, ale Hard Rock Hallelujah mám rád .. ![]()
polda98 napsal:Za Lordy bych prachy nikdy nedal.
Říká se o nich že je to jen taková estráda co se lidem líbí jenom proto, že vyhráli Eurovizi... Sám zrovna tyhle taky nemusím, ale Hard Rock Hallelujah mám rád ..
Tak je pravda že som ich spoznal na Eurovízii, ale nejak sa mi to zapáčilo a vypočujem si to doteraz
Typekk napsal:Není se čím chlubit
tak to teda neniii
ukazes nam tvoji sbirku karla gotta a majkla džeksna pico?
Taky něco málo mám...i když to neni žádnej horrorcore ani hip hop...