1

Téma: Konečný řešení nyní i na TV prima v Krimi Zprávách!

Zrovna dojela reportáž, podle které se policie velmi intenzivně zajímá o tenhle klip. Autoři prý můžou dostat 3 roky vězení. Dokonce tam vystavili i 3 screenshoty z videa hrobky, pitvy a ještě nekoho, a dali po to "158".

2

Re: Konečný řešení nyní i na TV prima v Krimi Zprávách!

DanteZ napsal:

Zrovna dojela reportáž, podle které se policie velmi intenzivně zajímá o tenhle klip. Autoři prý můžou dostat 3 roky vězení. Dokonce tam vystavili i 3 screenshoty z videa hrobky, pitvy a ještě nekoho, a dali po to "158".

Taky jsem tu zároveň tebe hodil topic, smazal jsem ho... Sou to čůráci!
Ale je pravda že mě to fakt překvapilo! big_smile

Naposledy upravil: Atopos (13.3.2011 19:35:26)

3

Mě by spíš zajímalo kdo byl ten třetí

4

V TV maj hovno co na práci, tak vymejšlej sračky a kurvej lidem životy.

Přeju pevný nervy a hlavně se nenechte zlomit nějakejma zkurvenejma moralistama.

5

Na webu je rasistický klip, který vybízí k násilí. Policie pátrá po jeho autorech

http://www.novinky.cz/vase-zpravy/praha … orech.html

Naposledy upravil: nekrorgasm (13.3.2011 20:04:43)

"Zlo nemůže být nikdy poraženo dobrem, zničit ho může jen zlo krutější a bezcitnější než je ono samo"

6

pussy napsal:

Mě by spíš zajímalo kdo byl ten třetí

V tom právě byli na Primě dost mimo, vždyť ten člověk se tam jenom ukáže, asi si mysleli že je to Řezník..

7

Přišel sem, viděl sem, poblil sem se. Nečekal sem že to zajde tak daleko. Snad to nezajde ještě dál.

PunBB bbcode test

8

HUMANISTICKÝ KURVY!!

http://i53.tinypic.com/317bjwk.jpg

9

Zrovna sem to cetl. Sere me, kdyz vidim, ze se nase justice a policie zabejva takovou nictotou .. kdyby radsi chytala prizivniky a podobny. Stejne je jasny, ze je to jen kvuli ochrancum prav a cikanum aby se nereklo. Kdyby to bylo naopak, nikdo by nic neresil ..

Já sem Mengele a nesnášim všechny lidi, Hitloš to byl lidumil ten by vraždil jenom židy !

10

http://prima.stream.cz/krimi-zpravy/569 … -13-3-2011

Pro ty kdo to neviděli... 6:20 zhruba

11

Na světě existuje snad miliarda písniček s násilným či podněcujícím textem, ale jenom se tam náhodou objeví róm nebo homeless, už je z toho aféra jak prase. Všem vám přeju hodně zdaru! Někdo prostě nepochopí nadsázku.

12

policie zkoumá videoklip, který podle ní podněcuje k nenávisti ke skupině osob nebo jednotlivci. Klip plný nadávek, vulgarismu a násilí někdo umístil na internet. Policie žádá o pomoc při identifikaci možných tvůrců tohoto klipu. V klipu se pod přezdívkami objevují tři osoby – Řezník, Hrobka a Pitva

big_smile big_smile big_smile konec vole

Naposledy upravil: P4priX (13.3.2011 22:10:12)

Du cestou zla - stejně jako Hitla s patkou, du cestou zla - stejně jak šli pitva s hrobkou!
http://paprix.netuje.cz/vozejk.gif

13

Co je moc to je moc už mám těch zasranech fízlů  plný zuby!!!

http://i51.tinypic.com/309hj79.jpg

14

Dost nahovno, že se do toho začli takle srát.Snad se to nějak vyklidní.

15

Áha. Za to Clipův Skolni strelec, kde rika "sikanujou te, pod, dam ti radu, zamir a strelc, posli ji na druhou stranu" nic? + podobný kecy ve většine treků...kurvy

"Drž hubu, kurva, neber do huby majk,
co je mi kurva po tom že má Tafrob hadry Nike?
Přesně takhle neměl hip hop nikdy dopadnout,
že buzny budou rapovat vo tom, jak se oblíknout"

16

To je snad ta stará žaloba ne? a v televizi to objevili až teď

17

Tak nějakej čurák jim musel dát podnět, jinak by si toho v životě nemohli všimnout.. potom nechápu, proč na to ty přecitlivělý kokoti koukaj..

18

Kurvy mediální vole co to zkoušej. Fakt to neni možný tady už.

19

docela mě překvapilo, že na novinkách v diskuzi zas tolik lidí nedávalo fakace, jak na klípek na horror celkově

20

Dr. Holofaust napsal:

docela mě překvapilo, že na novinkách v diskuzi zas tolik lidí nedávalo fakace, jak na klípek na horror celkově

Protože vijou, že to co tam rapují je pravda. Ale ono to postupem času zjistí víc lidí.

21

"Jsem plnej vzteku, kde je svoboda slova, po Hrobkovi s Pitvou už pátrá i TV Nova!"

22

Dostakund! až teď jsem se podíval na ty krimi "zprávy" a nechápu, jak tam ňákej buranskej reportér či rádobykritik bez péra může hodnotit hudební kvalitu řezníka! píči sem zas nasral!!

Jediná sračka proč se tohle řeší je podle mě že místo toho aby řešily romy a homelese na ulicích který nic nedělaj berou za nic love...a kdo na to poukáže tak po něm hnedka jdou kurva tady to je už jak za komoušů místo bay se o to postarali tak dělaj že to neviděj a ještě lidi co na to ukazujou si půjdou sednout...tady se ukazuje jak je česká politiky v hajzlu...řešit takový věci je jejich práce a oni akorád ukazujou že to nezvládaj...fakt jak za komoušů...

24

http://www.antifa.cz/content/reznik-hro … va-policie

Už aj na tejto objektívnej stránke smile

25

Haha smile) nestačím se divit co se v téhle zkorumpované zemi řeší za sračky, asi je tady málo závažnejch problému... A když se to už řeší tak by se měl řešit teda přímo ten problém (autoři textu,klipu by měli bejt na vedlejší koleji) páč třeba mě už opravdu nebaví dělat na většinu romské populace.

No nic,přeju pevný nervy a další tracky na hranici unosnosti.