Re: Konečný řešení nyní i na TV prima v Krimi Zprávách!
Příště si podobný žertíky odpusť Pasažére.
Rek bych ze neslo o zertik, ale o chabej pokus jak na nas zapusobit 8-) :-D
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Příště si podobný žertíky odpusť Pasažére.
Mošna napsal:Příště si podobný žertíky odpusť Pasažére.
asi tak ![]()

vzhledem k dementalite orgánů ted budeme cekat na obvineni z šíření a propagace dosud neznámé drogy s pseudonymem "modrá skalice" ![]()
prominte mi to, předpověděl jsem akorát budoucnost na datum 14.8.2012 jo jinak, doufám že to tak nebude. Soudcemu se bude líbit název Pitva
"soudcemu", co to zas je za sračku?!
prominte mi to, předpověděl jsem akorát budoucnost na datum 14.8.2012 jo jinak, doufám že to tak nebude. Soudcemu se bude líbit název Pitva
Měl bys přestat fetovat, leze ti to na mozek
http://zpravy.idnes.cz/raperi-kteri-nat _krimi_wlk
CO TO KURVA JE DO PIČE!!!!!!!???? TO SI DĚLAJ PRDEL!! ZA TO PŘECE NEMŮŽOU DOSTAT ANI PODMÍNKU NE KURVA??? TO JE TAK SMĚŠNÝ!!! A TO UŽ SEM MYSLEL, ŽE DÁVNO VYŠUMĚLO!

Humus... svoboda slova neni.
tohle jediny me rozesmálo: Podle ní policisté zkoumali i další tvorbu raperů, ta však "prošla". "Žádný z dalších textů už ale nebyl tak nenávistný," vysvětlila policistka.
tak pojdme podříznout pár bílých, opakuji bílých důchodců, za to hrozí taky max. tři roky, půjdem si k hrobce a spol. sednout taky jako morální podpora ![]()
Mně to směšný vůbec nepřijde. Spíš je to smutný, když obyčejnej občan musí držet hubu, když se mu něco nelíbí. Nad timhle zůstává rozum stát a vopravdu nevim co na to říct.
SNad se z toho nebude chtít udělat nějaký exemplární případ...
Prostě cokoliv, hlavně ať se nemusí věnovat skutečným problémům, bo by se pak zákonitě ukázala naprostá neschopnost policejních složek
Radši budou dělat z komárů velbloudy
Ať se nediví, až u nás taky začne rabování :-)
a to jako budeš rabovat ty? (přidal bych se) mám zálusk na jedene bazar - habakuk neznáš ho?
http://zpravy.idnes.cz/raperi-kteri-nat _krimi_wlk
CO TO KURVA JE DO PIČE!!!!!!!???? TO SI DĚLAJ PRDEL!! ZA TO PŘECE NEMŮŽOU DOSTAT ANI PODMÍNKU NE KURVA??? TO JE TAK SMĚŠNÝ!!! A TO UŽ SEM MYSLEL, ŽE DÁVNO VYŠUMĚLO!
Nechodte na soud ne ?
Dejte si třeba ospravedlnenku od zubaře .
Naposledy upravil: azzlick (14.8.2011 20:18:51)

nejake novinky?
A ani se nepochlubi, jouda jeden!
no konečně se probrali vybšousti!
Jestli to teda není nějaká mrdka, tak gratuluju. Spravedlnost vítězí!
přesně tak!!! kdyby si řekli cálnul bych jim i vstup kdybych měl tu možnost to slyšet v soudní síni!!! hahahaaa
Konečně je to za Váma a dopadlo to tak jak to mělo dopadnout!
gratuluju český justici ke znovuobjevení zdravýho rozumu.
mal by si to oslavit videoklipom na Čoklové :-D